torstai 22. elokuuta 2013

Sateenkaari

Elokuu on hiljainen Brysselissä ainakin työmaalla. Olen ehtinyt rauhassa lueskella lomalla kertyneet sähköpostit ja reagoinutkin niihin, vastauksia tosin on turha odotella ennen syyskuun alkua.
Ehdin siis samalla selvitellä, kuinka voisin suorittaa opintoja etänä. Täysin mahdotonta. Suorittaaksesi kursseja Helsingin valtsikkaan sinun on a) osallistuttava luentokursseille (mahdotonta) b) osallistuttava tedareihin Helsingissä. Tenttejä EI voi suorittaa etänä esimerkiksi suurlähetystöissä. Tämä tosin on mahdollista joissain muissa tiedekunnissa ja yliopistoissa. Yritä tässä sitten valmistua.

Sitten päivän muihin puheenaiheisiin.
Sateenkaarikynnet. Voi hyvät hyssykät. Jos urheilija ei saa maalata kynsiään minkä värisiksi haluaa, ilmaista mielpidettään ja puolustaa ihmisoikeuksia, niin jo on aikoihin eletty. Tai siis taannuttu. Jos näin on, en katso koko kisoja.

Toimistolla puhutti Olli Rehnin mahdollinen ehdokkaaksi lähteminen. Kaikkien asioiden Suomi-asiantuntijana, jouduin oikaisemaan väärinkäsityksiä ja selventämään asioiden taustoja (muuten eurooppalainenkin media kirjoittaa välillä ihan mitä sattuu EU-asioista). Jos kaikki EU:n keskeisia kärkipaikkoja havittelevat rouvat ja herrat asettuisivat eurovaaleissa ehdolle oltaisiin taas paremmalla tiellä eurooppalaisen demokratian näkökulmasta. Hieman samoista teemoista keskusteltiin kesällä Helsingissä Eurooppafederalistienkin kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti